Marius Sørlie har jobbet som mental trener og foredragsholder siden 2015. Jobber til daglig i Fearless Heart, og har en stor lidenskap for å hjelpe mennesker til å lykkes med drømmer og mål. Han har hjulpet jobbsøkere med mindset ukentlig de siste tre årene hos iFokus, og jobber også med å coache idrettsutøvere 1-1, i tillegg til å reise landet rundt og holde foredrag. Fearless Heart

I mindset treningen får du konkrete verktøy du kan bruke for å bli sterkere mentalt, og øke sjansene dine for å få jobb og stå i jobb. Hver livesending vil inneholde praksis på hvordan du kan trene fokus, bygge opp selvtilliten og tro mer på deg selv og det du har av kompetanse og ferdigheter, slik at du kan bli enda modigere og ta flere av valgene du drømmer om.

Du har mulighet til å stille spørsmål underveis, og det er kun Marius som er på skjermen. Webinarene med Marius kjennetegnes som engasjerende og tankevekkende. 

Du kan forvente inspirerende historier, en god dose humor og praktiske råd for å bygge mental styrke og gjøre mer av det du drømmer om i ditt liv.

Økten finner du ved å logge deg på Karriereportalen.no,  og under kategorien "I jobb" og "Mentaltrening".

Velkommen på trening!