Mistet troen på seg selv

Etter flere år med mobbing, følte jeg at jeg ikke passet inn i denne verden, og jeg følte ikke at jeg hadde noe å bidra med. Da jeg slet på jobben som voksen, mistet jeg troen på meg selv og jeg følte at verden raste sammen. På toppen av det var jeg aleneforsørger for barnet mitt. Jeg så ikke hvordan jeg kunne snu ting.

Støtte til praksisplass og lære nye ferdigheter resulterte i jobb

Se hvordan jeg gjennom en tiltaksplass hos en Kopano-partner tillot meg å bevege meg utover skammen min og begynte å kreve min plass i denne verden. Hør hvordan turte å skryte litt av meg selv for å finne ny jobb, og hvordan dette var vendepunktet for min egenverd og selvtillit. 

Du er verdt noe.
Du har en plass i samfunnet.
Du kan få hjelp til å finne en praksis- eller arbeidsplass som passer for deg hvis du bare tør å ta det steget.

 

Jeg har forståelse for at det kan være vanskelig, fordi jeg har stått der selv. Og det er tøft, men det er absolutt verdt det. 

Dette er min historie:

 

 

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

 

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Våre karriereveiledere vil sammen med deg med å finne din plass. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet, og vi har troen på deg. 

- De kan blant annet hjelpe deg med CV, jobbintervju, jobbintervjutrening. De er der kun for å hjelpe deg og for å finne løsninger sammen. Det gjør mye for selvtilliten og ha noen der som kan pushe deg litt. Jeg råder også til å finne psykisk helsehjelp dersom du trenger det, sier Carina.

Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Vær åpen for det som kommer på din vei
Rikke Hegge